facebook tracking
Madelen Källström

Madelen Källström

VD/CEO – Ledare

I väntan på att bli vuxen började jag min karriär som servitris i slutet på 80-talet och har sedan dess passerat de flesta positioner inom branschen. Trodde någonstans på resans gång att jag skulle växa upp, skaffa mig ett riktigt jobb. Sökte mig till andra branscher men kom alltid tillbaka!

Det var något med restaurang som jag inte kan leva utan… alla möten med människor du aldrig annars skulle träffa, pulsen – som en dag i driften ger dig när det hettar till och man måste planera varje steg för att få tiden att räcka till. Och att med så enkla medel som ditt eget leende och skratt ha möjligheten att göra skillnad i någon annans dag.

Det är där jag vill vara, och det är så jag vill att vi ska ha det på Panamigas…

Generösa Vi är generösa med leenden, skratt, uppmärksamhet, vägledning, personliga tips och information om oss och vår mat.

Vänskapliga Vi gillar mångfald och olikheter bland oss och bland våra gäster och kunder. Vi tycker att en riktig vän är någon som uppskattar skillnader lika mycket som likheter.

Helhjärtade Vi går all-in för att ge den bästa servicen, den fräschaste maten och en mysig miljö för att skapa en genuin upplevelse. Vi ser och lägger märke till varje gäst och till varandra.


Utöver att jag har arbetat i en bransch som jag älskar har jag också haft förmånen att växa i nya spännande roller med roliga utmaningar. Det är ett arv som jag vill förmedla vidare i Panamigas. För här kommer det inte att saknas möjligheter för den som vill och är beredd att satsa, att utvecklas och växa i takt med att vi växer.

Få arbetsplatser kan erbjuda en sån häftig resa som Panamigas!

 

 

madelen.kallstrom@panamigas.se

070-212 75 82

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Panamigas?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@panamigas.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor