facebook tracking

 

Om mig:

I tidiga tonåren fick jag mitt första jobb inom restaurangbranschen. Jag visste inte riktigt vad jag ville göra när jag blev äldre och hade inga förväntningar. Det visade sig väldigt fort att detta var en bransch som jag verkligen fattade tycke för och tyckte var riktigt rolig.

Jag har under mina verksamma år gjort allt från att grilla hamburgare på olika snabbmatsrestauranger till att servera femrättersmeny på mindre tillställningar till stora banketter med flera hundratals gäster. 

Jag har haft några tillfällen då jag har testat andra yrken men kommer alltid tillbaka till restaurangbransch. Det är något speciellt med att arbeta på restaurang som gör att man alltid faller dit igen. Ingen dag är den andra lik. Ena stunden flyter allt på lugnt och enligt planen och i andra stunden måste man tänka om och komma med snabba lösningar med en extra växel för att hinna med. Att alltid få ge sitt yttersta  och att kunna bidra till att varje gäst man möter under en arbetsdag lämnar med ett stort leende är charmen med denna bransch.

Glädjen, tempot, gemenskapen och alla möten med olika typer av människor är några faktorer som gör att detta är ett jobb man verkligen vill gå till varje dag. Att arbeta på restaurang är både varierande och givande. 

christer.aning@panamigas.se

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Panamigas?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@panamigas.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor